Berichtje 2 - Reisverslag uit Rimini, Italië van Marion en Amber Sluis / Woude - WaarBenJij.nu Berichtje 2 - Reisverslag uit Rimini, Italië van Marion en Amber Sluis / Woude - WaarBenJij.nu

Berichtje 2

Door: Marion

Blijf op de hoogte en volg Marion en Amber

09 Juli 2007 | Italië, Rimini

26 Jun 2007 20:04:03
Hallo allemaal,
tis dinsdag en het bevalt prima hier. elke dag lekker naar zee, shoppen, smikkelen en luieren. de mensen zijn hartstikke aardig....zal wel komen omdat het seizoen hier net begint. Vandaag was het warm maar wel bewolkt. toch de zee in (als enigen!!!) maar zonnen lukte dus niet. zijn dus maar gaan shoppen en ijsje gaan eten, kaarten geschreven en zo kom je de dag ook wel door. lekker op terrasje hangen en nu achter de pc zitten. Dit internetcafe zit in een gokhal, mmmm, gek eigenlijk. s Avonds op de boulevardstikt het vd heel erg zwarte Afrikanen, die allemaal een handeltje hebben in sierraden, kleding, horloges enz. amber en ik kochten oorbellen (voor 1 euro maar hoor) en t benne rotdingen. tuurlijk! ze sluiten niet goed. het water uit de kraan is vies, dus kopen we water in flessen. gisteren heb ik spagetti gemaakt. duurde erg lang voordat t water kookte en t gehakt bruin werd. we hebben elektr. kookplaten en er stonden maar2 standen bij. bleek, nadat de buurman ons kwam helpen, dat er 6 standen zijn bij die knoppen, maar dat die uitgepoetst zijn op dat aluminium. nou, hehe, eindelijk dus ook normale thee en koffie (ik dronk t maar lauw) want t duurde dus eeuwen op mijn manier. we gaan zo pizza eten want tis inmiddels 20 uur dus trek hebben we wel. vanmiddag de vouchers gekregen (en betaald) voor een dagje Venetie en een > dag San Marino. we hoorden vd hostess dat we in Venetie een gondeltocht kunnen maken voor 16 euro p.p. Er moet dan wel een groep gemaakt kunnen worden van minstens 6 personen, want 1 gondel is 100 euro. nou, dat moet lukken hoor! lijkt ons hartstikke gaaf! nou, verder niks te melden....ik heb net deTelegraaf van vandaag zitten lezen dus ben wat dat aangaat op de hoogte. dikke kus voor allemaal, bon giorno!!!!!
Amber en Marion